Cautare

6177 de rezultate pentru "rezultate concurs titularizare sibiu 2009" (3.91 secunde)
Ion Besoiu s-a nascut pe 11 martie 1931, la Sibiu si a debutat in 1957.
O voce delicata, cu accente grave, dar catifelate, VIORICA PINTILIE are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, atat in cluburi, dar si la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015).
Iliut, un o fetita de 4 luni - Scultelnicu Anda Maria din Sibiu. ... Doi ani mai tarziu, sotii Iohannis si-au cumparat, in anul 1992, o casa pe strada Balea din Sibiu, la numarul 29.
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
Lovitura de teatru la Finantele Publice din Sibiu. ... Cornel Nistorescu) La solicitarea lui Varujan Vosganian, facuta in Parlament si in fata camerelor de luat vederi, o echipa de la ANAF s-a deplasat la Sibiu.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Creste numarul deceselor in randul pacientilor confirmati cu virusul gripal - sunt sapte la Sibiu doar in primele 11 zile ale acestui an. Cei sapte pacienti care au decedat sunt cinci barbati si doua femei, conform datelor transmise de DSP Sibiu.
Ele au fost evaluate medical la fata locului de catre echipajele SMURD si transportate la UPU Sibiu, a declarat Ramona Nistor, purtator de cuvant al ISU Sibiu.
Nu si-au prezentat pro-iectul de management Pana in prezent insa, noii inspectori nu si-au prezentat proiectul de management, concursul urmand sa aiba loc pana la sfarsitul anului scolar 2008-2009, adica pana pe 31 august 2009.
Cotidianul.ro informeaza ca Dan Voiculescu organizeaza un concurs cu tema "Minciunile lui Traian Basescu". ... Astfel, pe blogul personal, Dan Voiculescu a lansat un concurs cu tema: ... • Convingatoarele fraze (pentru unii doar) rostite in ultimele secunde ale emisiunii electorale de la TVR 1, din 11 noiembrie 2009:
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Acest din urma aspect este unul esential, avand in vedere ca anul acesta au intrat la Bac si cei care, in 2009, in loc sa mearga la scoli profesionale, au intrat la liceele cu profil tehnic.
Cariera A absolvit Institutul Teologic din Sibiu in anul 1975 si managementul la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, in localitatea argeseana Bascov, ca a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru constructia tronsonului de autostrada Pitesti-Sibiu, iar lucrarile vor incepe cel mai tarziu la 1 octombrie 2009.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Pentru 2009, societatea a raportat o cifra de afaceri neta de circa 125 de milioane de lei (29 de milioane de euro), avand peste 1.200 de angajati. Pentru 2009, societatea a raportat o pierdere de 25,4 milioane de lei (circa 6 milioane de euro).
Legea obliga firmele sa declare locurile de munca scoase la concurs Alta sanctiune pe care o risca angajatorii este aceea cu privire la nedeclararea locurilor de munca scoase la concurs.
„Îl dau în judecata!“Cel acuzat ca primeste mita, Sergiu Dragancea, directorul APIA, a spus ca declaratiile lui Barbu sunt o razbunare pentru faptul ca i s-a respins dosarul la un concurs de angajare în primavara anului trecut.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
Trebuie subliniat ca toate contractele au incetat, prin acte aditionale, la 01 martie 2009.
google-analytics.com